10Days

10Days

10Days

Hip, creatief en onderscheidend

Het merk heeft een hele eigen, speelse stijl die ze zowel in de kleding als in de online uitingen laat zien. Een inspirerende Pinterest- en Instagrampagina en lookbooks met de mooiste foto’s. 10Days is zoveel meer dan alleen een merk; het is een inspiratiebron! Het motto van 10Days: ‘Be unexpected or simpel, never regular’.

Als je houdt van eenvoudige kleding met een designer touch zit je bij 10Days helemaal goed. Het Amsterdamse merk weet comfortabele en simpele kledingstukken om te toveren tot ware musthaves. Dit doen ze door te kiezen voor mooie details, maar ook door hoogwaardige materialen te gebruiken.

10Days gebruikt graag pure stoffen zoals katoen. Dat materiaal heeft als groot voordeel dat het lang mooi blijft én comfortabel zit. Zeker in de zomer kan je synthetische stoffen beter mijden en kiezen voor het prettige katoen van 10Days kleding.

De stijl van 10Days dameskleding is creatief, casual en stoer. Die kenmerken komen duidelijk naar voren in de kleurkeuze. Het merk kiest er bewust voor om rustige kleuren te gebruiken. In de zomer lichte tinten zoals wit, off white en ecru en in de winter combineert 10Days wit moeiteloos met zwart en grijs. Dit maakt de kleding van 10Days extra makkelijk te combineren. Shop de leukste kledingstukken uit de collectie bij NXT-DOOR. Kies voor creativiteit, kwaliteit en stijl met de kleding van 10Days!