Circle of Trust

Circle of Trust

Circle of Trust staat voor jeans! Voor heren, maar ook zeker voor dames. Het doel van dit merk is het maken van draagbare jeans, spijkergoed waarin iedereen zich lekker voelt. Niet voor niets staat Circle of Trust dameskleding bekend om hoog draagcomfort en perfecte pasvorm.

 

De stijl van Circle of Trust dameskleding is naturel met een stoere touch. De kleuren waarvoor het merk kiest zijn zacht en natuurlijk. De items zijn allemaal makkelijk met elkaar te combineren omdat er is gekozen voor kleuren in dezelfde range. Omdat Circle of Trust het belangrijk vindt dat kleding bij iedereen lekker aanvoelt, is er gekozen voor zachte stoffen zoals katoen en elastan. De jeans zijn gemaakt van stevige stof met een vleugje stretch voor ultiem draagcomfort.

 

Naast spijkerbroeken heeft het merk onder andere ook shirts, jurkjes en rokken waarmee je je collectie compleet kan maken. Combineer een van de stoere shirts bijvoorbeeld met een skinny jeans en hakken voor een casual en sexy look. Een leuk feitje: Circle of Trust verwerkt in iedere jeans vier knopen. Drie van deze knopen hebben een speciale betekenis. Het zijn de drie beloftes die Circle of Trust maakt bij het creëren van nieuwe items. De eerste knoop staat voor verantwoordelijk zijn voor eigen keuzes. De tweede knoop staat voor bewustwording. Het merk produceert met oog voor milieu en vind het belangrijk om goed te zijn voor de planeet. Het motiveren van fabrieken om bewust te produceren wordt geuit door de derde knoop. De vierde knoop is de belofte die je naar jezelf maakt.

 

Koop de laatste collectie Circle of Trust dameskleding nu in de winkel bij NXT-DOOR!